background
Fietsvakman
image1
  • Qwic
  • Urban Arrow
  • Brompton

Brompton

 brompton-vouwfiets-coffee

Handgemaakt

Een Brompton koop je maar 1 keer in je leven. Deze duurzame en zeer ingenieuze vouwfiets staat bekend om zijn kwaliteit. Iedere Brompton wordt met de handgemaakt in de fabriek in Londen. De kwaliteit van de fiets zit 'm in de individuele aandacht, het slimme ontwerp en de duurzaamheid. Het maken van een Brompton is een ambacht. Speciaal voor het precieze soldeerwerk heeft Brompton een 18 maanden durende opleiding gecreëerd, zodat de kwaliteit gegarandeerd is.

Uniek

Een Brompton is verkrijgbaar in ontelbaar veel verschillende uitvoeringen. Iedere fiets komt uniek uit de fabriek, maar is door de consument nog eens helemaal naar wens samen te stellen. Kleuren en accessoires naar keuze zorgen ervoor dat 'een' Brompton verwordt tot 'jouw' Brompton.

 brompton-vouwfiets-kasteel
 brompton-vouwfiets-weg

Fietscomfort

De fiets is gemakkelijk in- en uit te vouwen en heel comfortabel mee te nemen. Uitermate geschikt voor woon-werkverkeer, maar door de prettige fietsbeleving is de Brompton meer dan een forensenfiets. De Brompton fietst verbazingwekkend plezierig en doet nauwelijks onder voor een fiets met standaard maat wielen. Kom vooral langs voor een proefrit en laat je verrassen door deze bijzonder vouwfiets!

 

© Copyright Fiets Centraal Paul Harder 2019 
Johanna Naberstraat 39 - 1827 LA - Alkmaar (NH)
Openingstijden: di t/m vrij van 9:00 tot 18:00 zaterdag van 9:00 tot 17:00 maandag en zondag gesloten